Lovaim

Egyesületünk minden lova hivatalosan vizsgáztatott, oktatásra alkalmas iskola ló.

Contenga 

2000-ben született Contenga pej színű kanca, nagyon jó származással és ugró képességgel. Egy nagyon finom lovaglású, magasan képzett, megbízható lovacska Korát teljes mértékben letagadhatja, nagyon jó egészségi állapotnak örvend. Biztonság és nyugalom: nyugodt, magasan képzett, megbízható ló.

    Mágus

Minden lovas edzőnek szüksége van egy saját négy lábú társa is, nekem ez a társ Mágus, és úgy éreztem ő sem maradhat ki a felsorolásból. Természetét tekintve igazi hercegnőnek érzi magát. Ha akarja legjobb barátnője lehet az ember. Mágus 2012-ben született szürke kanca, nagyon jól képzett. Rendkívül intelligens lovacska: békés, követi az utasításokat, szeret dolgozni.

 

      Tabu

2012-ben született sárga színű herélt. Sok gyerek tanult meg rajta lovagolni és nagyon sok gyereknek társa volt az első versenyeknél.  Természetét tekintve nagyon játékos és nagyon okos. Pontosan tudja mikor ki ül rajta és mi fog történni. Abszolút nagy lónak képzeli magát, kicsit sincs tisztában azzal a ténnyel, hogy egyesületünk legkisebb tagja. Mindenki kedvence, egy igazi kis bújós póni: gyerekszerető, szelíd, szófogadó.

 

Táltos

2012 született szürke színű, herélt. Rendkívül megfontolt és elővigyázatos. Köztes méret a nagy ló és a póni között. Aktív résztvevője a gyermekek számára rendezett lovas versenyeknek. Rendkívül tehetséges az ugró versenyszámokban. Igazi kis varázs(ló): megbízható, könnyen ráérez a lovasára, ügyes, készséges és sok versenyszámban hozott el díjakat

 

   Sophie

Sophieról elmondható, hogy ez igazán intelligens kis lovacska. 2016-os születésű szürke, kanca, méretét tekintve ideális gyerek és felnőtt lovasaink számára is. Fiatalkora ellenére mindig is nagyon tanulékony volt és nagy munkakedvű. Korához képesett egy nagyon jól képzett lóról beszélhetünk, karrierjét a gyerek ügyességi versenyzésben előző év májusában kezdte meg és igazán jó eredményekkel. A gyerekekkel már az első pillanatoktól kezdve jól kijött és oszlopos tagjává vált a csapatnak. Sok gyerek nagy kedvence.

Zelda

2015-ben született pej, kanca. Belovaglása egy évvel ezelőtt kezdődött el és már akkor egy bebizonyosodott, hogy egy nagyon megbízható és kiegyensúlyozott lóval van dolgunk. Eleinte haladó lovasaink alatt kezdett el dolgozni a lovasiskolában a képzése mellett, de mára már szinte bárkit a hátára engednünk. Egy bújós és játékos lovacskáról beszélhetünk a személyében, aki egy kis extra jutalomfalatért bármit megtesz.

Kisangyal

Kisangyal egy versenyzői múltra visszatekintő lovacska, eleinte képzésre került hozzánk, hogy egy kicsit kiszakítsuk versenyzés terhei alól. A közös munka során azonban bebizonyosodott, hogy haladó gyerek lovasainkkal kiválóan együtt tud dolgozni. 2014-es születésű pej, kanca. Személyiségét tekintve néha egy kis sárkányhoz hasonlíthatnánk, de nagyon szereti, ha pucolgatják és kényeztetik olyankor visszaváltozik egy igazi kis angyallá.

Carry On

2011-ben született Németországban egy neves tenyészetben, onnan került Magyarországra és aktívan versenyzett évekig. Versenyzett már gyerekkel, felnőttel egyaránt. Nagy kedvence lett felnőtt lovasainknak és a gyerekekkel is nagyon türelmesen bánik. Egy aranyszívű ló, meghálálja a sok törődést és szeretgetést, lovasokkal való munkájában ez látszik is. Tökéletesen illik rá a szelíd óriás elnevezés.