Lovaim

Egyesületünk minden lova hivatalosan vizsgáztatott, oktatásra alkalmas iskola ló.

Contenga 

2000-ben született Contenga pej színű kanca, nagyon jó származással és ugró képességgel. Egy nagyon finom lovaglású, magasan képzett, megbízható lovacska Korát teljes mértékben letagadhatja, nagyon jó egészségi állapotnak örvend. Biztonság és nyugalom: nyugodt, magasan képzett, megbízható

ló.

    Mágus

Természetét tekintve igazi hercegnőnek érzi magát. Ha akarja legjobb barátnője lehet az ember. Mágus 2012-ben született szürke kanca, nagyon jól képzett, kiváló társa mind felnőtt lovasoknak vagy gyerekeknek. Rendkívül intelligens lovacska: békés, követi az utasításokat, szeret gyerekekkel dolgozni.

 

      Jetta

Eredetileg eladásra került hozzánk de annyira megbízható aranyos és jó képességű lovacska, hogy csapatunk tagja marad. 2015-ben született pej kanca. Korához képest nagyon magasan és jól képzett, sikeresen versenyzik a gyerekekkel. Egy nemesi vérvonal: jó származású, kedves, finom mozgású és megbízható.     

 

Tabu

2012-ben született sárga színű herélt. Sok gyerek tanult meg rajta lovagolni és nagyon sok gyereknek társa volt az első versenyeknél.  Természetét tekintve nagyon játékos és nagyon okos. Pontosan tudja mikor ki ül rajta és mi fog történni. Abszolút nagy lónak képzeli magát, kicsit sincs tisztában azzal a ténnyel, hogy egyesületünk legkisebb tagja. Mindenki kedvence, egy igazi kis bújós póni: gyerekszerető, szelíd, szófogadó.

 

   Táltos

2012 született szürke színű, herélt. Rendkívül megfontolt és elővigyázatos. Köztes méret a nagy ló és a póni között. Aktív résztvevője a gyermekek számára rendezett lovas versenyeknek. Rendkívül tehetséges az ugró versenyszámokban. Igazi kis varázs(ló): megbízható, könnyen ráérez a lovasára, ügyes, készséges és sok versenyszámban hozott el díjakat.