2022 Nyári gyerek lovastábor

És igen elkezdődött a várva várt tábor szezon!

Már az első két táboron túl is vagyunk. Az első héten több, mint harminc gyerek érkezett lovardánkba, hogy együtt élvezzük a jó időt és a kedves négy lábú barátainkkal töltsük a napot. A mindennap meg volt a szokásos lóápolás és szerelés és ezek után megkezdődtek a futószáras és osztályos edzések. Szerencsénkre az időjárás kíméletes volt hozzánk és a kánikula elkerült minket. Szerdán és csütörtökön különleges programokkal készültünk a gyerekeknek délutánra.

Szerdán egy kedves lovasunk anyukája és barátnője érkezett hozzánk, hogy arcfestésben részesítsék a gyerekeket. Csütörtökön pedig Anita érkezett hozzánk a Lámuló Farmról (https://m.facebook.com/pages/category/Farm/L%C3%A1mul%C3%B3-Farm-2197379830345035/), hogy előadást tartson az erdőinkben elő vadállatok életéről és, hogy mire kell figyelnünk ha vadon élő állatok kicsinyeivel találkozunk. Aztán megismerkedhetek a gyerekek Lajossal a tengerimalaccal és Sophival az oroszlánfejű nyúlal. Utána pedig lovas sorversenyt tartottunk, amit mind a gyerekek és mind a segítőink mind nagyon élveztek. A pénteket pedig közös lovaglással zártuk.

A második tábor hetünkön már sokkal kevésbé volt kíméletes az időjárás, hiszen beköszöntött a nyári kánikula. Annak érdekében, hogy letudjuk hűteni a gyerekeket vizi csatákat vívtunk, amit nagyon élveztek. Csütörtökön pedig most nem Anita jött el hozzánk, hanem mi vendégeskedtünk a Lámuló Farmon, ahol megismerhettük a farm lakóit.

Nagyon tartalmas két hetet tudhatunk a hátunk mögött és jól fog jönni az elkövetkező egy hét pihenője, hogy újra tudjunk töltődni az utolsó heti táborunkra.